+36-70-274-04018-18

Házhoz szállítással kapcsolatos információk

Webáruházunk megrendeléseit futárszolgálat, vagy cégünk teljesíti. A csomagok kézbesítése munkanapokon történik 8-18 óra közötti időszakban. Amennyiben ebben időszakban nem tartózkodik otthon, szállítási címként célszerű (amennyiben van rá lehetősége) munkahelyi címet megadni. A futárszolgálat kétszeri kézbesítést kísérel meg, az át nem vett csomagok szállítási költségét a megrendelőre terheljük!

A kényelmesebb csomagátvétel érdekében e-mail formájában értesítést kap a szállítás időpontjáról! Az e-mailben meghatározott időintervallumban feltétlenül tartózkodjon az Ön által megadott szállítási címen!

Házhoz szállítás díjszabása

A házhozszállítási díjak meghatározásánál törekedtünk a legegyszerűbb díjszabás összeállítására, mely alapján Ön is könnyedén kiszámolhatja a házhozszállítás költségét!

 

Házhozszállítás díja regeneráló sótabletta vásárlás esetén:  díjmentes a lentebb látható körzetekben, minimum 6 zsák megrendelése esetén. Amennyiben regeneráló sótablettán kívül más terméket is rendel, természetesen ezen termékeket is díjmentesen házhozszállítjuk.

Házhozszállítás díja előreutalás esetén: 1590 Ft

Házhozszállítás utánvéttel: 2490 Ft

 

Felhívás a csomagok átvételével kapcsolatosan

Kizárólag abban az esetben rendelje meg a kívánt termékeket, amennyiben a csomag átvételekor ki tudja fizetni annak díját a futárnak! Át nem vett, visszaküldött csomagok esetén a visszaszállítás díját a megrendelőre terheljük, újra küldését kizárólag a csomag ellenértékének előre történő átutalása esetén áll módunkban ismételten elindítani!

 

Szállítási körzetek

I. Körzet:

Budapest XXI, Lakihegy, Halásztelek, Tököl, Szigetszentmiklós, Szigethalom, Taksony, Dunaharaszti, Dunavarsány

II. Körzet:

Budapest VIII, IX, X, XI, XVIII, XIX, XX, XXII, XXIII, Tárnok, Érd, Diósd, Törökbálint, Budaörs, Budakeszi, Páty, Biatorbágy, Vecsés, Gyál, Üllő, Alsónémedi, Ócsa, Dabas, Ráckeve

III. Körzet:

Budapest egyéb kerületei, Maglód, Gyömrő, Isaszeg, Kistarcsa, Nagytarcsa, Gödöllő, Fót, Dunakeszi, Göd, Vác, Szentendre, Pomáz, Budakalász, Solymár, Pilisvörösvár

 

 

Menu